ZEHİRLİSUFORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZEHİRLİSUFORUM

bilgisayar,program,donanım,güvenlik,internet....

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Leoparden sırrı çözüldü

YazarMesaj
blackfear
Admin
Admin
blackfear

Leoparden sırrı çözüldü Empty
MesajKonu: Leoparden sırrı çözüldü   Leoparden sırrı çözüldü Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2008 2:08 pm

Leoparden sırrı çözüldü 2000_010
Hacker'lar Leopard'ı da PC'ye yüklemenin yolunu buldu. Leopard, resmi olarak piyasaya sürülmeden önce, adım adım PC'ye yükleme kılavuzu internete yayıldı.

Apple’ın Macintosh bilgisayarları için çıkardığı yeni Leopard işletim sistemi, Cuma günü resmi olarak piyasaya sürülmeden önce hacker’lar Leopard’ı PC’ye yüklemenin yolunu buldu.
Perşembe sabahı, OSX86 Scene Forum’undan ( teknoloji tartışma sitesi) bir üye, PC’lere Leopard yükleme amacıyla kullanılan CD ile Apple’ın OS X 10.5’inin nasıl yüklenebileceğinin adım adım kullanım kılavuzunu yolladı.
Konunun uzmanları, anlatılan işlemin teknik boyutu her ne kadar önceden bilinmeyen bir yöntem olmasa da; içinde Apple olan bir PC’nin içinde komut satırının kullanılması ilginç bulunuyor.
Leopard, halihazırda; Windows disk bölümlerini Boot Camp uygulaması sayesinde destekleyebiliyor. PC kullanıcıları ise sabit disklerininzaten farklı işletim sistemleri için bölünebilir olması dolayısıyla bu uygulamaya ihtiyaç duymaya gerek duymuyor. Kaynak : Teknolatte
https://zehirlisu.yetkin-forum.com

Leoparden sırrı çözüldü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-